Skip to main content

Over ons


Exacto Advocaten is een Hasselts allround advocatenkantoor met meer dan 50 jaar ervaring.

Het kantoor is mee opgericht en gevormd tot wat het vandaag is onder impuls van de werkijver, het enthousiasme en de persoonlijke aanpak van wijlen Mr. Luk Favoreel die ons veel te vroeg heeft moeten verlaten.

We staan zowel ondernemingen als particulieren bij en hebben doorheen de jaren een bijzondere expertise opgebouwd in de rechtsdomeinen van het insolventierecht, arbeidsrecht, sociale zekerheidsrecht en het globale ondernemingsrecht. Ook voor personen- en familierecht, familiaal vermogensrecht, strafrecht, verkeersrecht, schuldbemiddeling en burgerlijk recht in de ruime zin kunt u op ons vertrouwen voor een totaalpakket aan kennis en specifieke diensten.

Exacto Advocaten

Ons team


Dit multidisciplinaire team onderscheidt zich met zijn persoonlijke aanpak. Voor ieder dossier krijgt u een vast aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van uw zaak en waar u op ieder moment terecht kunt met uw vragen.
Naast hun periodieke aanstelling als curatoren door de ondernemingsrechtbank Antwerpen, Afd. Hasselt worden Mrs. Maes, Krol en Cupers ook regelmatig aangesteld als gerechtelijk vereffenaars voor vennootschappen die zich in staat van vereffening bevinden.

Onze advocaten


Ons secretariaat


Naast ons team van advocaten beschikken we met Joyce en Sanne over twee secretariaatsmedewerkers. Zij vormen met hun mix van ervaring en enthousiasme het onmisbare kloppende hart van ons kantoor.

Een krachtige samenwerking

Sinds 1 september 2016 loopt onder de noemer ‘Balie Limburg’ een samenwerkingsverband met het Tongerse advocatenkantoor Ruiters & Jageneau. Zo bent u steeds zeker van een lokaal aanspreekpunt dicht bij de Hasseltse én Tongerse deur. Beide kantoren vullen elkaar aan en versterken elkaar op meerdere vlakken, en dat met slechts één doel: het verbeteren van de dienstverlening voor u als klant.

Logo Ruiters & Jageneau

Copyright © Exacto-advocaten.be | Privacy policy | Website by It's me